Äntligen!!!

Äntligen har vi varit hos en ordentlig veterinär. Nicklas Borg på djursjukhuset i Malmö.
han tog verkligen sig tid till att titta på vilda och pratade ordentligt med oss.
Jag tyckte han var jätte bra och verkade väldigt erfaren trotts han var ganska ung, men ändå hudspecialist :)
Vilda har iallafall fått en 20 dgaran antibiotika kur och ska tvättas varannan dag med en klorhexidin shampoo..
Veterinären trodde helt klart att det var en allergi som utlöst detta och hon ska sättas in på riktigt allergifoder när klådan och utslagen har lagt sig.
just nu äter hon James Wellbeloved och hon har blivit mycket bättre utan det. Förr gav vi henne Royal canin speciellt för franska bulldogar. Men usch vad röd hon var utav det.
Så för hoppningsvis har vi snart en fin vovve!
Ibland funderar jag på hur mycket denna hunden har kostat oss egentligen.. Vi har varit hos olika veterinärer, tagit flera skrapprov. Igår gick besöket på 1 100. Förra besöket för två veckor sedan gick på 1 200...
Vi ska på återbesök om ca 20 dagar, håller tummarna på att hon är läkt och fin tills dess!
För övrigt har Vilda sovit på soffan inatt. Min lillasyster sov över för hon skulle jobba tidigt och det är närmare för henne ifrån mig. Trodde Vilda skulle sova mellan sin mamma och pappa men nä. När jag lyfte upp henne i sängen och ta mig hoppa hon ner o sprang ut till syrran och bädda ner sig hos henne. svikare.....
nu ligger hon här och snarkar vid mina ben mätt och utmattad. Hon har precis badat i sitt dumma shampoo som ska sitta på i 10min och sen balsamet som ska vara på i 5. Men hon sitter ändå snällt i badkaret o skakar under hela tiden.
Innan dess var vi ute och plaskade i regnet och tittade på människor. Vilda älskar att titta på folk, hon stannar o bara stirrar jätte länge. Hon hoppas väl på att de ska komma fram och hälsa och kanske bjuda på nåt gott ;)
Det var allt för nu!

Kommentarer
Postat av: Therése - GÖR GRATIS DESIGNER

Sjukt söt hund! :)

2011-08-12 @ 15:30:41
URL: http://theresehyden.com
Postat av: Johanna

Tack för påhälsningen. Nicklas Borg är en suverän veterinär. Vi har haft honom sedan Elof var liten, då jobbade han på Bruksgården i Svedala och nu när han flyttat till Malmö djursjukhus följde vi efter. Riktigt duktig så ni är i trygga händer. Vår tik är också känslig mot någonting, men hon fungerar bra på fodret hon äter idag så då har vi valt att fortsätta med det tillsvidare... Hoppas nu er lilla kryar på sig!

2011-08-13 @ 11:47:03
URL: http://www.elof.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!