ont i huvudet

Publicerat: 2011-09-26 | 16:25:26 i Vilda
Min kära sambo är på Ven och jobbar, han kommer inte hem fråns på Torsdag :(
Vilda e jobbig, minsta lilla ljud hon hör så skäller hon och springer till dörren.. När hon förstått att där inte är någon så kommer hon tillbaka och ställer sig som hon brukar vid sängen. Och då menar hon "lyft upp mig ". Efter fem minuter hör hon spöke igen och hoppar ner ifrån sängen och ställer sig vid dörren och går sen tillbaka till sängen. samma visa!!
Klart hon oxå saknar sin sambo som alltid brukar komma hem vid denna tiden..
Idag fick vi en ny räkning ifrån djursjukhuset på vildas "kvalsterflaska" jippiiiii 1 800 betalas inom 10 dagar!!
Man hade kunnat haft roligare för dom pengarna, men det är bara till att pröjsa :P Man ska veta att man lever haha!
jahaa annars har vi ju självklart inte hört någonting ifrån Agria, förväntar mig ingenting heller man tycker bara att det är för jävligt av dom.. Så djurägare där ute, försäkra ALDRIG ditt djur hos agria!
idag är det Vildas 10 pencillin dag, hon är bättre vilket är skönt.
nu kör vi med diet på henne också. Det dyraste fodert som ska vara det "bästa"... men hon äter det iallafall :)

Kvalserallergi!

Publicerat: 2011-09-16 | 18:36:18 i Vilda
Fick ett efterlängtat samtal idag ifrån Djursjukhuset. Vildas svar på blodprovet har kommit. Vilda har allergi mot 3 olika sorters kvalster!
Visst det är synd men just nu känns det som jag svävar på moln! Hon har INGA som helst täcken på gräs, pollen eller what so ever!! Vildingen kan nu springa och rulla sig hur mycket hon än vill i gräs nu!!!
Det känns faktisk bra att fått bekräftat av veterinären att här är rent hemma oxå eftersom hon visar inga större tecken på symtom här! Nu ska hennes filtar kastas, hennes pläd ska väck, nya korgar ska inköpas och lakanen ska bytas en gång i veckan. Min vovve ska bli den finaste i världen!!!
Förutom detta ska Vilda få pencilin ytterliggare 20 dagar eftersom bakterierna har varit ressictenta mot den förra penccilinet.
En flaska med "kvalster" är beställd och kommer om 6 veckor. Då ska vi börja ge henne lite en gång i veckan o hålla på ett tag för att vänja kroppen vid kvalsterna. Det låter helt sjukt men man kan säga att det är som en vaccin.
Så som vi går och vaccinerar oss, sprutar in gift i kroppen för att immunförsvaret ska bli starkare och kunna stå emot det man vaccineras över :)
känner mig lycklig! Något som jag har gått och grubblat  över varjedag i 10 månaders tid har jag ÄNTLIGEN fått svar på!!
Allt känns så lätt just nu, jag älskar hösten vilket jag aldrig gjort innan. Jag älskar mina hemstudier. Jag älskar min säng. jag älskar min fina sambo. jag älskar mitt xbox. jag älskar att dricka kran vatten. jag älskar att sitta och röka på balkongen. jag älskar min NYA telefon, eller man ska kanske säga IPHONE som alla andra gör "för de e juu ingen telefoooon, de e en iphone" saksamma! Jag älskar att gå på emmause och göra fynd. jag älskar att sy med mina grymma symaskin. jag älskar mitt nyinköpta fina beiga med rosa blommor på typ. jag älskar att tända ljus när det är mörkt oooohh jag kan hålla på hur länge som helst..
Det ända som är jobbigt just nu är att jag skulle behöva en dusch men det är jobbigt eftersom då måste jag ta på mig nya rena kläder och dom e ju inte lika mysiga som min sunkiga pyjamas!!! åhh jag älskar att gå hemma i slitna pyjammas byxor..
Och dessutom ÄLSKAR jag min nya stil i hemmet.. lite gammling.. ska jag våga visa??
min käraste finaste gammle back som jag köpt och målat om!
Min sunkiga mysiga hörna som jag sitter i just nu
min älskade fina tanthylla med mitt vackra tyg!!
En av mina 100 ljuspåsar som jag sytt!!
Nu får det räcka, det finns hur mycket som helst att visa men de känns liiiite för ego faktiskt eftersom jag har gjort/gjort om allt själv :P
ha det bra så länge och njut av det vackra vädert idag!!!

Smuggelhund?

Publicerat: 2011-09-08 | 01:07:55 i Vilda
Tankarna snurrar och frågorna ekar i min skalle just nu... Tänk så är Vilda en smuggelhund? jag får ju inte tag i dom som sålde henne eller uppfödaren..
Har googlat runt lite och FYFAN om hon är det..
MEN hon är vaccinerad, hon är chippad och veterinärsbesiktiad. Men uppfödaren har ett polskt namn. Och jag har läst att det är oftast i Skåne och Blekinge som de smugglar in mest hundar och då kommer de med POLEN färjorna och det är oftast de små raserna som smugglas som chiuaua och fransk bulldogg............ asså jag dör såfall!
Imorgon ska jag jaga runt i hela jävla Landskrona efter den där Camilla!!
GODNATT???

krock!

Publicerat: 2011-09-07 | 17:46:12 i Vilda
Idag har vi varit på ett långt kaffebesök hos en vän, Sara.
Sara har en dotter på lite över ett år och Vilda är så fin med barn! Hon är så försiktig och lugn...
Innan idag lekte Vilda med Milo, en shi tzu blandning. Dom sprang som dårar och sen krockade dom :( fyfan vilken smäll! Båda kom ifrån olika håll och sprang emot varandra och sen small det. Vilda haltade lite på ena frambenet och Milo fick ett litet sår vid munnen :( Efter att ha kollar o klämt igenom vildas ben så haltade hon inte längre :S Tror bara det var som det ömmade lite, som typ när man slår i tån i en kant.
Jag tror däremot att Milo slog sig hårdare då han väger 3ggr så lite som vilda, fyfan att krocka med detta muskelberget! Menmen... Nu ligger hon och sover gott i sin korg iallafall. Nu ska Matte sy :D

Bilder!!

Publicerat: 2011-09-06 | 23:26:35 i Vilda
Här är vilda i sin nya hoodie
Världens sötaste gump!
Vilda som älskar solen
Vilda älskar att sola!1
Och till sist: Vilda lekte med en pittbull. Hon blev tuggade på och släpad överallt med Vilda gav sig IKKE!!
Kaxiga Vilda!

Biffen

Publicerat: 2011-09-06 | 22:42:25 i Vilda
Nu har jag lugnat nerverna lite :)
Ligger här med Vilda i soffan under sned fönstret och lyssnar på regnet. Hela lägenheten är nersläck och har en massa ljus tända!! såå mysigt, jag ÄLSKAR hösten!!
Det är dax för Vildas kvällskiss men jag orkar inte klä på mig alla kläder o bege mig ut... Vilda verkar inte vara i nöden än iallafall.. Hon sover som en stock, innan drömmde hon att hon åt något. Hon smaskade o svalde haha!
Det är nog snart dax att ta foton  på henne, känns som det var ett tag sedan. Men ändå har man konstigt nog 1 miljon bilder på henne i datorn!!
Vi vägde fisen idag, hela 10,7 kg!!! 

förresten

Publicerat: 2011-09-06 | 15:44:04 i Vilda
Vilda fick en pojkvän idag i "väntrummet" på djursjukhuset. Det var en Moppshande på 2 år.
Alla i rummet fick en liten rolig "Vilda show" när hon lekte med moppsen- skutt framåt, bakåt,  åt sidan. Pet med tassen  o allt vad hon håller på med Haha!! När man är ute med Vilda är det alltid någon som stoppar en och vill hälsa på sötnosen! Även inne på djursjukhuset var där en dam som tom. frågade om vi skulle ta valpar på henne :)
Ett riktigt charmtroll till hund! :)
Nu ligger hon iallafall o sussar gott efter dagens händelser!

Måttligt förbannad!!

Publicerat: 2011-09-06 | 15:29:34 i Vilda
På Vildas försäkringsbolag....
Idag har vi varit på återbesök på djursjukhuset. Efter 20 dagar antibiotika är Vilda fortfarande rödflammig MEN hela hon har blivit betydligt bättre.
Niklas Borg (veterinären) tog nya skrapprov på henne som visade att hon fortfarande hade en infektion men svampbalansen var bra. 
De tog blodprov på stackaren som inte alls tyckte om det. Blodprovet måste ha gjort riktigt ont för annars rör hon inte en min eller ens piper när de tar skrapprov. Idag tog han skrapprov både på tassen, hakan, bakom örat, uppe på huvudet och hon visade inga tecken på att det gjorde ont.
Blodprovet var läskigt. Sköterskan fick prova på båda frambenen eftersom hon inte fick något blod från det första benet :/ Så Vilda fick två plåster :D
Nu är hon rakad lite på båda benen och på huvudet, men det lider hon inte av.
När vi var färdiga hos veterinären fick vi vänta på försäkringsbolagets "svar".
Eftersom detta var det tredje besöket inom 125 dagar ska vi ju ha varit över självrisksumman.
Trodde vi!
Men neej.. det var bara till att hosta upp 4 200 eftersom försäkringen ansåg att allergin var ett "dolda fel" klass..
Hon har ju fått klådan för 4 månader sedan och inte innan. Nä dom ansåg även att det var demodexens fel..
Alltså vi har lagt ut ca. 7 000 kronor inom 125 dagar hos veterinären och då har jag inte ens räknat med hennes mediciner och svampshampoo, och försäkringsbolaget hjälper inte med någonting!!! Detta är sjukt!!
Samtidigt är det värt vartenda krona för att mitt hjärta ska må bra och att vi får VETA VAD HON ÄR ALLERGISK MOT! Detta känns oerhört lättande att om 2 veckor så vet jag vad det är, för då kommer provsvaren... Men fyfan vilka sura pengar...
Någon som varit i liknande situation??
Undrar egentligen hur mycket denna hunden har kostat oss.... Men samtidigt mycket glädje och minst ett skratt en gång om dagen <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!